top of page

ÜDVÖZÖLJÜK

A Kállay és Társa Ügyvédi Iroda honlapján, ahol irodánk működésével kapcsolatos információkat talál.

Amennyiben kérdése van, bármely elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésére.

Irodánk mottója:

A jó ügy, az elintézett ügy…

IRODÁNK

Az ügyvédi irodát 1992-ben Dr. Kállay Péter ügyvéd alapította meg, majd 1994-től, Dr. Adámi Csaba ügyvéd csatlakozásával, társas ügyvédi iroda formájában működik.

Az iroda speciális szakterülete a gazdasági-, társasági-, adó-, munka- és kereskedelmi jog, a beruházások jogvédelme, vállalatok, kereskedelmi képviseletek és információs irodák peres és peren kívüli teljes körű jogi képviselete, követelések érvényesítése, különböző beruházások, illetve a társaságok iroda és lakás igényeit kielégítő ingatlan projektek teljes lebonyolítása, közbeszerzési eljárásokban közreműködés, a felszámolási és csődeljárások menedzselése.

Az iroda jelenleg több mint 150 európai és amerikai vállalat, vegyes vállalat, kereskedelmi képviselet és alapítvány folyamatos és eseti jogi képviseletét látja el. Irodánk tevékenységét a jogi kérdések gyakorlatias, ügyfélközpontú megközelítésével és azok magas szakmai színvonalon történő hatékony megoldásával végzi. A munkatársak szakmai felkészültsége, precizitása és elhivatottsága garancia arra, hogy az ügyfelek a legmagasabb szintű jogi szolgáltatást vehetik igénybe, a magyar mellett angol, német vagy spanyol nyelven. Munkanapokon 9-18 óráig folyamatosan állunk az Önök rendelkezésére.

IRODÁNK
MUNKATÁRSAINK

Dr. Sándor Rita

ügyvéd

Dr. Vermes Gabriella

ügyvéd

Dr. Pintér-Gólya Bernadett

ügyvéd

Dr. Mireku Diána

ügyvédjelölt

Kisszőlősi-Szánthó Balázs

jogi gyakornok

Géci Nóra

asszisztens

Dr. Kállay Péter

partner, ügyvéd

Dr. Adámi Csaba

partner, ügyvéd

MUNKATÁRSAINK

KAPCSOLAT

KAPCSOLAT

bottom of page